Muhyiddin perlu kembalikan kerajaan kepada Pakatan Harapan

Muhyiddin perlu kembalikan kerajaan kepada Pakatan Harapan

TIBA MASANYA MUHYIDIN KEMBALIKAN MANDAT RAKYAT KEPADA PH

Melihat dari ucapan Presiden dan perwakilan UMNO…ianya sudah aku jangka.. Zahid tahu sukar untuk dia mengambil keputusan melalui majlis tertinggi UMNO..kerana ramai dari mereka tidak bersetuju dengan rencana politik Najib dan Zahid..

Slogan No Anwar..No DAP yang aku ingatkan PH dan Ds Anwar beberapa minggu ini yang menjadi mentera dan azimat UMNO.. akan terus dilaungkan..

Aku sudah mengingatkan akan reality Politik.. cuma ada hubaya hubaya disekeliling PH yang mengimpikan kuasa dengan jalan pintas melakukan gerak kerja gelojoh bergayut dengan tokoh tokoh Politik Kelptokrat dan berfantasi dengan fatamorgana Politik..

Tidak ada jalan keluar bagi Muhyidin Yasin, melainkan menyerahkan semula kepimpinan Negara kepada Pakatan Harapan secara bermaruah… Secara prinsipnya aku berpandangan, Mandat harus dikembalikan kepada Tun Mahathir sebagai PM Interim memimpin sebuah Kerajaan Perpaduan bagi memulihkan ekonomi dan menghadapi pandemik covid-19..

PRU 15, Tun Mahathir boleh berehat dari Politik atau menyerahkan kuasa PM interim kepada Ds Anwar…Masanya Ds Anwar memimpin kerajaan PH, dan parti parti Politik, Blok PH,PN dan BN boleh bersaing dengan Adil..

Jika Muhyidin kekal degil..Nasibnya akan lebih teruk dari Najib hari ini jika UMNO kembali memerintah.. 🙂

Ipohmali

TIBA MASANYA MUHYIDIN KEMBALIKAN MANDAT RAKYAT KEPADA PH..

Melihat dari ucapan Presiden dan perwakilan UMNO…ianya…

Posted by Ahmad Muslim Badawi Badawi on Sunday, 28 March 2021

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )